עורך דין תביעות סיעוד

אין ספק שאחד הרגעים הקשים ביותר עבור כל ילד, זה לראות את הוריו מגיעים למצב סיעודי. לצערנו הרב, רבים מאיתנו נאלצים להתמודד עם מצב שכזה, והוא אף פעם לא פשוט. לא מבחינה רגשית, לא מבחינה מנטאלית וכפי שאנחנו יודעים, גם לא מבחינה כלכלית.

אדם במצב סיעודי, כידוע, הוא אדם שאיננו יכול לטפל בעצמו. מדובר באדם שאיננו יכול לבצע דברים פשוטים, הכרחיים לתפקוד יומיומי בחיים. זה אומר, ניידות, אוכל, הלבשה, ועוד שורה ארוכה של דברים. לשם כך הוא צריך לקבל עזרה, בין אם זה דרך מטפלים שמגיעים אליו הביתה ואולי אפילו מתגוררים איתו, ובין אם זה אומר לעבור למחלקה סיעודית בבית אבות או במקומות אחרים שמתמחים בכך, כולל מוסדות סיעוד.

כידוע תוחלת החיים שלנו עולה, מצד אחד יש לכך השפעות חיוביות כפי שאנחנו יכולים להבין, מצד שני, מן הסתם, אנחנו עלולים למצוא את ההורים שלנו במצב בו הם מבוגרים אך אינם יכולים לטפל בעצמם, וזה מחייב אותנו לטפל בהם או למצוא להם מטפלים סיעודיים שיטפלו בהם על בסיס יומיומי.

כאמור, מדובר בנטל כלכלי לא פשוט ועל כן, עלינו להשתמש באמצעים שונים שעומדים לרשותנו. בין אם זה ביטוח לאומי ובין אם זה פוליסות ביטוח שההורים שלנו רכשו במהלך השנים. מדובר על פוליסות ביטוח חיים, ביטוח סיעוד, ביטוח בריאות, דברים שקשורים כך או אחרת לכל הנושא של סיעוד.

העניין הוא, בשביל לממש את אותן פוליסות ואפשרויות, עלינו לשכור את שירותיו של עורך דין תביעות סיעוד, אשר יציג בפני הגורמים השונים את הטיעונים שלנו ויאפשר לנו לקבל סעד משפטי, בזמן שהגורמים מהם אנחנו אמורים לקבל שירות וכסף, סביר להניח ירצו לעשות כל מה שניתן, בשביל למנוע זאת מאיתנו.

עולה שאלה, כיצד אנחנו בוחרים עורך דין תביעות סיעוד. אנחנו לא יכולים לבחור כל אחד, אלא עלינו לבחור אך ורק עורכי דין מקצועיים, איכותיים, עורכי דין שאנחנו יכולים לסמוך עליהם שיספקו את השירות הטוב ביותר עבורנו.

כיצד בוחרים בצורה נכונה

ראשית, אנחנו צריכים לבחון מה הניסיון שעומד לרשות אותם עורכי דין. אנחנו לא יכולים לבחור כל עורך דין, אלא רק מישהו שאנחנו באמת יכולים להסתמך עליו, מישהו שאנחנו באמת יכולים לסמוך על היכולות המקצועיות שלו ויש לו ניסיון רב בתחום.

שנית, אנחנו צריכים לבחור עורך דין שיכול להיות זמין לצרכים שלנו כמה שיותר מהר ולטפל בהם בהקדם. אין טעם לשכור עורך דין שידחה את כל הטיפול בנושא. כל יום שהטיפול יידחה, זה אומר שההורים שלנו לא יקבלו את השירות המתאים ואנחנו נצטרך לטפל בהם או לממן בעצמנו את הטיפול.

שלישית, אנחנו צריכים לבחור מישהו שיוכל ללוות אותנו לאורך כל הדרך, עד שנקבל מענה מלא.